Qui som

A AÏLLAR Aïllaments Insuflats som tècnics especialistes en aïllaments tèrmics i acústics per a habitatges i edificis.

Amb més de 30 anys d'experiència en el sector de la construcció, volem millorar el confort i el benestar dels nostres clients.

Aïllem qualsevol tipus de construcció, ja sigui pisos, habitatges unifamiliars individuals o en filera, comunitats de veïns, col·legis, museus, naus, equipaments públics de nova construcció o ja construïda, així com oficines o qualsevol instal·lació que precisi d'un bon aïllament.

Som un equip de professionals altament qualificat, tant en l’execució de treballs, com en el diagnòstic i el disseny de solucions específiques.

A AÏLLAR comptem amb un extens ventall de solucions i materials aïllants. Proposem el més adequat per a cada cas concret. Tots els nostres materials estan certificats a nivell europeu. Som instal·ladors autoritzats de  log-ok-2.png

Oferim als nostres clients la millor atenció i tracte personalitzats, entenent que entrar en una llar habitada requereix una cura i atenció especials. Busquem la màxima eficiència per oferir el millor aïllament causant les mínimes molèsties.

Estem al vostre servei!